Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,... «Καινοτόμος, Διεπιστημονική, Ψηφιακή Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» 

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, καθώς και ένα ευρύ εθνικό και διεθνές δίκτυο επιστημονικών φορέων προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, όπως το ICOMOS, η National Geographic Society, το World Monuments Fund κ.α. συνδιοργανώνουν από τις 10 ως τις 13 Οκτωβρίου 2018 (στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στην Αθήνα), το 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Transdisciplinary multispectral modeling and cooperation for the preservation of cultural heritage (TMM_CH)” «Καινοτόμος, Διεπιστημονική,Ψηφιακή Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Το συνέδριο που είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και έχει την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων πραγματοποιείται με αναφορά στη διεθνή έκθεση με τίτλο «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο»,  η οποία εγκαινιάστηκε στις 21 Μαΐου 2018, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2019. Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η Αγγλική.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων είναι η 5η Ιουλίου 2018. Πληροφορίες: https://tmm-ch2018.com/

NEWSLETTER