Έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερου συστήματος net-metering φωτοβολταϊκών στο Ν. Κοζάνης. Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι το υψηλό κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αποτελεί βραχνά...

Έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερου συστήματος net-metering φωτοβολταϊκών στο Ν. Κοζάνης. Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι το υψηλό κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αποτελεί βραχνά για τις επιχειρήσεις σήμερα. Η ΤΟΥΟΤΑ Γιαραμάζης Α.Ε. επένδυσε στον ήλιο και βγήκε πολλαπλά κερδισμένη!

Η energyTech ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος net-metering (αυτοπαραγωγή) στην εταιρία TOYOTA Γιαραμάζης Α.Ε.

Πρόκειται για ένα φωτοβολταϊκό σύστημα 50kW με το οποίο η επιχείρηση εξοικονομεί το 70% του μέχρι πρότινος κόστους ηλεκτρικού ρεύματος. Μάλιστα,η απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου της επένδυσης υπολογίζεται σε κάτι λιγότερο από 5 έτη ενώ το όφελος της εξοικονόμησης αναμένεται να έχει διάρκεια τουλάχιστον για 30 έτη!

Η energytech ανέλαβε την παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι» και συγκεκριμένα τη μελέτη, αδειοδότηση, προμήθεια του εξοπλισμού, εγκατάσταση και σύνδεση με το δίκτυο.

NEWSLETTER