Στη συνάντηση της διοίκησης της ΕΕΣΥΠ, γνωστή ως Υπερταμείο με τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ που έχουν περάσει πλέον στο χαρτοφυλάκιο της, η οποία έγινε...

Στη συνάντηση της διοίκησης της ΕΕΣΥΠ, γνωστή ως Υπερταμείο με τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ που έχουν περάσει πλέον στο χαρτοφυλάκιο της, η οποία έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της ΔΕΘ,  ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν  η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των ΔΕΚΟ και των θυγατρικών της.

Από την πλευρά του Υπερταμείου έγινε γνωστό ότι «η αξιοποίηση των ακινήτων των ΔΕΚΟ είναι ένα μεγάλο ζητούμενο από μόνο του και ένα πεδίο συνεργειών, με βασικό «παίκτη» την ΕΤΑΔ, το έργο της οποίας είναι ιδιαίτερα σύνθετο αλλά και μεγάλης σημασίας, τόσο για την εθνική οικονομία, όσο και για την περιφερειακή ανάπτυξη, καθώς καλείται να διαχειριστεί, να ξεκαθαρίσει και, τελικά, να αξιοποιήσει περισσότερους από 70.000 τίτλους ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Η ΕΤΑΔ προχωρά παράλληλα σε συστηματικές δράσεις για την επιτάχυνση των χρόνων ωρίμανσης και αξιοποίησης των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της».