«Ασφάλεια και Συσκευασία Τροφίμων-Νέες Τάσεις και Νομοθετικές Απαιτήσεις» διοργανώνει ό Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας (ΣΥΒΕΠΥΣ), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων... ΣΥΒΕΠΥΣ- ΠΕΤΕΤ: Ημερίδα για την Ασφάλεια και Συσκευασία Τροφίμων

«Ασφάλεια και Συσκευασία Τροφίμων-Νέες Τάσεις και Νομοθετικές Απαιτήσεις» διοργανώνει ό Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας (ΣΥΒΕΠΥΣ), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ), στα πλαίσια της Έκθεσης FOOD EXPO, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan,την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρες 15:00-18:00 μ.μ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

«Ασφάλεια και Συσκευασία Τροφίμων-Νέες Τάσεις και Νομοθετικές Απαιτήσεις»

FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων.

Κυριακή 17/03/2019 15.00-18.00

15:00- 15:20 Προσέλευση- Εγγραφές

Χαιρετισμός : Δημήτριος Μαντής , Πρόεδρος ΣΥΒΙΠΥΣ

15:20- 15:30

Χαιρετισμός : Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ

ΟΜΙΛΙΕΣ

15:30-15:45 Δρ Ζωή Μούσσια, Προϊστάμενη Τμήματος Εκπαίδευσης, Δ/νση Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Διατροφής, Κεντρική Υπηρεσία ΕΦΕΤ

Θέμα: Έλεγχος και διασφάλιση της Ποιότητας και Ασφάλειας της Συσκευασίας Τροφίμων.

15:45 16:00 Δρ Δρίλλια Παναγιώτα, Χημικός Αναλυτικά εργαστήρια Τσακαλίδης

Θέμα: Μετανάστευση νανοσωματιδίων από υλικά σε επαφή με τρόφιμα

16:00- 16:15 Παναγιώτης Μανιατέας -Τεχνολόγος Τροφίμων MSc- ΔΠ Newrest Θέμα: Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων στην μαζική εστίαση

16:15- 16:30 Τσιτούρης Χαρίλαος, Χημικός MSc

Θέμα: Παρουσίαση ερευνητικού έργου e-PLATON

16:30- 16:45 Ιωάννης Ρώσσης, Προϊστάμενος Ελέγχου& Διαχείρισης Ποιότητας, ΕΛΣΑ SILGAN Μεταλλικές Συσκευασίες

Θέμα: Λευκοσιδηρά συσκευασία και Ασφάλεια Τροφίμων – Σύγχρονες Προκλήσεις και Λύσεις

16:45- 17:00 Στέφανος Τσαλαπάτης, District Sales Manager South East Europe & Romania Food Care της Sealdair

Θέμα: Πως η καινοτομία στη Συσκευασία μπορεί να συμβάλει στην ασφάλεια των τροφίμων

17:00-17:15 Ανδρέας Σουλιώτης, Τεχνολόγος Τροφίμων, PhD

Θέμα: Συστήματα αντιμικροβιακής συσκευασίας τροφίμων (σακουλάκια και φακελάκια). Αρνητική ή θετική η αντίδραση των καταναλωτών όσον αφορά τις αντιμικροβιακές συσκευασίες τροφίμων?

17:15 – 18:00 Στρογγυλό τραπέζι-Ερωτήσεις Συντονιστής: Νικόλαος Γκιώνης, Επιστημονικός υπεύθυνος Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Δείτε αναλυτικά έδώ

NEWSLETTER