«Δεν λησμονώ… μια εικόνα χίλιες λέξεις» στο Ζάππειο Η έκθεση ιστορικής φωτογραφίας που οργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Δεν Λησμονώ εγκαινιάζεται το Σάββατο... ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ: έκθεση ιστορικής μνήμης από 27 έως 31/1/2018 στο Ζάππειο- Εγκαίνια παρουσία του ΠτΔ

«Δεν λησμονώ… μια εικόνα χίλιες λέξεις» στο Ζάππειο

Η έκθεση ιστορικής φωτογραφίας που οργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Δεν Λησμονώ εγκαινιάζεται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου .

 Στην έκθεση συμμετέχει με έργα του, ο γνωστός ζωγράφος Βασίλης Προκόπου, με τη θεματολογική σειρά «Μάνες της Κατοχής» 

«Δεν πρέπει να λησμονάμε. Γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε ποτέ, ποτέ πια, τους εφιάλτες του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, του ναζισμού, να ξανααπειλήσουν το μέλλον και την πορεία της ανθρωπότητας. Είναι χρέος μας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στα εγκαίνια της περσινής έκθεσης φωτογραφίας «Δεν λησμονώ…μια εικόνα χίλιες λέξεις» που διοργάνωσε η Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία «Δεν λησμονώ» με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Η φετινή έκθεση έχει θέμα τις γερμανικές θηριωδίες κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην ελληνική επικράτεια. Θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στην ένωση μαρτυρικών χωριών και πόλεων της Ελλάδας,  επίσης θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο θα διαρκέσει από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου 2018  (ώρες λειτουργίας 10:00-20:00). Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 ώρα 19:00 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλου.