Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.) από Νοέμβριο 2017 μέχρι Μάιο 2018, αναπτύσσεται ως 2ος κύκλος του περσινού γενικού θέματος: «Η συνθετική... Εκδήλωση της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής Εταιρίας για τις τουριστικές εγκαταστάσεις

 Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.) από Νοέμβριο 2017 μέχρι Μάιο 2018, αναπτύσσεται ως 2ος κύκλος του περσινού γενικού θέματος: «Η συνθετική σκέψη στην ελληνική αρχιτεκτονική». Περιλαμβάνει επτά επί μέρους θεματικές ενότητες  που προσεγγίζονται με κριτική θεώρηση, με 3η τις «Τουριστικές Εγκαταστάσεις».

Στην 3η φετινή εκδήλωση ομιλητές θα είναι:

-3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες Α.Ε., «Η αρχιτεκτονική των διακοπών & το πρόβλημα της κλίμακας».

-Λεωνίδας  Παπαλαμπρόπουλος,  αρχιτέκτων, «Ξενοδοχείο ΛΕΙΒΑΘΩ / οι διακοπές του Ηomo Μedicus».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4 (1οςοροφος) την Τετάρτη 14  Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19.00 μμ.

Σημειώνεται ότι σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν εισηγητές αρχιτέκτονες που αναλύουν βάσει κριτηρίων τρεις επιλεγμένες περιπτώσεις ο καθένας, από τις οποίες μια μπορεί να αφορά σε έργο μελετημένο από τον ίδιο-α. Οι παρουσιαζόμενες συνθετικές προσεγγίσεις των συνολικά επιλεγμένων έργων, αποτελούν αντικείμενο ανοικτής συζήτησης των παρουσιαστών και του ακροατηρίου, που αφορά τόσο την πορεία όσο και το τελικό αποτέλεσμα αυτών των προσεγγίσεων.