Με τίτλο «Νέο Τοπίο για τους Μηχανικούς: Βελτιώνουμε το παρόν- Σχεδιάζουμε το μέλλον» πραγματοποιείται εκδήλωση την Τρίτη  06.03.2018, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4), στη μεγάλη εκδήλωση. Σύμφωνα με ανακοίνωση... Εκδήλωση: «Νέο Τοπίο για τους Μηχανικούς: Βελτιώνουμε το παρόν- Σχεδιάζουμε το μέλλον»   

Με τίτλο «Νέο Τοπίο για τους Μηχανικούς: Βελτιώνουμε το παρόν- Σχεδιάζουμε το μέλλον» πραγματοποιείται εκδήλωση την Τρίτη  06.03.2018, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4), στη μεγάλη εκδήλωση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών η εκδήλωση φιλοδοξεί να αποτελέσει την αρχή μιας μεγάλης δημόσιας διαβούλευσης και ένα γόνιμο διάλογο, με οφέλη για όλο τον κόσμο της εργασίας.

Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών, με σκοπό τη βελτίωση των προοπτικών εργασίας των παραδοσιακών και νέων ειδικοτήτων του κλάδου, επεξεργάστηκε την τελευταία περίοδο δύο διακριτές προτάσεις, για την ενίσχυση των δυνατοτήτων εργασίας και τη διεύρυνση του πεδίου ενασχόλησης των συναδέλφων Μηχανικών.

Η πρώτη πρόταση, αφορά την καταγραφή και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με γνώμονα την προστασία του δημόσιου συμφέροντος και η δευτερη τη διαμόρφωση πολιτικών για τη δημιουργία ποιοτικών, νέων θέσεων εργασίας, με έμφαση στην επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα παρέμβουν ο Αν Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, η ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας Πέτη Πέρκα και η ΕΓ Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, Ευγενία Φωτονειάτα.