Οι  εταιρίες του κλάδου των φωτοβολταϊκών, η Messaritis Ανανεώσιμες και η aleosolar, ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου ότι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προχωρώντας...

Οι  εταιρίες του κλάδου των φωτοβολταϊκών, η Messaritis Ανανεώσιμες και η aleosolar, ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου ότι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προχωρώντας σε μια πολλά υποσχόμενη για τον κλάδο συνεργασία.

Οι δύο εταιρίες ανακοινώνουν πως πλέον η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί επίσημο εμπορικό συνεργάτη (Official Partner) και εξειδικευμένο τεχνικό εγκαταστάτη (Authorized Specialist Installer) στον τομέα των φωτοβολταϊκών πλαισίων της aleosolar.

Ως επίσημος εμπορικός συνεργάτης, η Messaritis Ανανεώσιμες θα διαθέτει ετοιμοπαράδοτα φ/β πλαίσια στις αποθήκες της και θα μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη RePowering προκύψει σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς πανελλαδικά. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους επενδυτές φωτοβολταϊκών σταθμών να προμηθεύονται από τη Messaritis Ανανεώσιμες τα υψηλής τεχνολογίας και ανώτερης ποιότητας panel της aleo σε προνομιακή τιμή.

Παράλληλα, ο επαγγελματισμός και η τεχνική υπεροχή της Messaritis Ανανεώσιμες ταυτίζονται απόλυτα με το προφίλ της Γερμανικής aleosolarη οποία δε σταματά στην πώληση αλλά παραμένει δίπλα στον πελάτη και μετέπειτα. Ως αποτέλεσμα, η συνεργασία επεκτείνεται και στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων aleo, ορίζοντας την Messaritis Ανανεώσιμες  ως εξειδικευμένο τεχνικό τους εγκαταστάτη για την Ελλάδα.