Κλήρωση με Δώρο

Το ecopress κληρώνει ηλιακό θερμοσίφωνα  SOLE για τους αναγνώστες του…
To ecopress  διοργανώνει κλήρωση, με δωρεάν και ανοιχτή συμμετοχή για όλους τους αναγνώστες του, και έπαθλο έναν ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας, αξίας 1252 ευρώ της εταιρίας SOLE.

 

Το δώρο της κλήρωσης είναι ένα ηλιόθερμο  διπλής ενέργειας τύπου: ECO 150-1-S230, Αξίας  1252 €, προσφορά της εταιρείας ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ.

 

Το ecopress ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του

Το ecopress διοργανώνει την κλήρωση  του ηλιακού θερμοσίφωνα  SOLE για τους αναγνώστες του, με αφορμή τη συμπλήρωση της πρώτης διετίας του.

Ευχαριστεί τους αναγνώστες του, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία του οργανισμού «Google analytics» το 2019  έφτασαν στους 833.000 μοναδικούς επισκέπτες, με διαρκή ανοδική πορεία και ανταποδίδει για την εμπιστοσύνη τους.

Ταυτοχρόνως εντείνει και διευρύνει διαρκώς τις προσπάθειες και τις δραστηριότητές του στη μάχη της τεχνικής και οικονομικής ενημέρωσης, με κριτήρια κύρους και αξιοπιστίας, με ευθύνη και υπογραφή, μεγεθύνοντας την εμβέλεια της παρουσίας του, στο νέο τοπίο της ενημέρωσης, μέσω του διαδικτύου.

Το ecopress, εξειδικευμένο ηλεκτρονικό μέσο δημοσιογραφικής τεχνικής και οικονομικής ενημέρωσης για το περιβάλλον:

 • Είναι μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
 • Γράφεται από επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ, οι οποίοι διαθέτουν αναγνωρισμένη γνώση, πείρα και δυνατότητες κατανόησης και υψηλού επιπέδου παρουσίασης των θεμάτων.
 • Δημοσιεύει επώνυμα άρθρα, έρευνες και αξιόπιστες επιστημονικές θέσεις και προτάσεις, πληροφορίες και δυναμικές παρουσιάσεις από τους τομείς της έρευνας, της αγοράς, των επιχειρήσεων και της παραγωγικής δραστηριότητας.
 • Δίνει προτεραιότητα στα εξειδικευμένα θέματα του περιβάλλοντος, της κυκλικής οικονομίας, της αυτοδιοίκησης, της ενέργειας και εν γένει των αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων.
 • Απευθύνεται σε ειδικά κοινά, τα οποία αποτελούν τόσο οι θεσμικοί φορείς της πολιτείας και της αγοράς, όσο και φυσικά πρόσωπα, εταιρίες και οργανισμοί, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, επιχειρηματικά, επιστημονικά στους τομείς της ενημερωτικής δραστηριότητας της ιστοσελίδας.
 • Ακολουθεί, από τις αρχές της λειτουργίας του, αξιοσημείωτη δυναμική αναπτυξιακή πορεία, αντάξια της ενημερωτικής ύλης που προσφέρει, των αρχών που ακολουθεί και του κύρους της πολυετούς παρουσίας των συνεργατών του στη δημοσιογραφία, την ενημέρωση και την τεχνική επιστημονική κοινότητα.

Η SOLE διατηρεί ηγετική θέση στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά

Η SOLE ιδρύθηκε το 1974 και ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέχρι σήμερα, διατηρεί ηγετική θέση στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά των συστημάτων ηλιακής ενέργειας, όπως ηλιακοί θερμοσίφωνες και συλλέκτες, ηλιακά κλιματιστικά, κ.ά.

Στις συνεχείς προσπάθειές της για προϊόντα υψηλής ποιότητας, η εταιρία δημιούργησε  νέες εγκαταστάσεις για τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και το εργοστάσιο παραγωγής της SOLE. Το νέο εργοστάσιο βρίσκεται στο Μενίδι Αττικής (Λαϊκών Αγώνων και Λεύκτρων)

Η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχθηκε και αναπτύχθηκε η SOLE ήταν, είναι και θα είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία διαθέτει ειδικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που συνεχώς βελτιώνει και εξελίσσει την ποιότητα των προϊόντων της SOLE.

Τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, CE και έχει γίνει δοκιμή για την αξιοπιστία τους και την απόδοσή τους από τα ινστιτούτα ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, INTA (Ισπανία), CERTIF (Πορτογαλία), CSTB (Γαλλία), TUV Γερμανίας, καθώς και SRCC (USA).

Η τεχνολογική υπεροχή που σαφώς διατηρεί η SOLE οφείλεται κυρίως στη μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και στο αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τη διοίκηση της εταιρείας.

Οι γνωστοί ηλιακοί θερμοσίφωνες “Ηλιόθερμο”, από το 1974, βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων στα ηλιακά συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού χρήσης.

Διατίθενται σε 80, 100, 125, 150, 200 και 300 λίτρα, διπλής ή τριπλής ενέργειας.

Δείτε περισσότερα εδώ http://www.sole.gr/

UNICS : υπηρεσίες υψηλής νομικής ποιότητας

Το  Γραφείο Νομικών Συμβούλων UNICS – Κυριάκος Κόκκινος και συνεργάτες, αποτελεί το αποτέλεσμα της ενοποίησης υψηλής ποιότητας, ικανοτήτων κι εμπειρίας νομικών επαγγελματιών, Δικηγόρων, διαφόρων ειδικοτήτων και Συμβολαιογράφων.

Το Συμβολαιογραφικό Τμήμα, με έδρα στην Παλλήνη, διευθύνεται από τη Συμβολαιογράφο Σίσσυ Κατσούδα.

Το Δικηγορικό του Τμήμα, με γραφεία στην Αθήνα, Παλλήνη και Κόρινθο διευθύνεται από τον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ειδικευμένο Ποινικολόγο, Εμπορικολόγο και Coach, ενώ το γραφείο της Κορίνθου διευθύνει η Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου, Δικηγόρος και πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια.

 • Η ομάδα νομικών UNICS καλύπτει όλο το εύρος δικαίου κι αποτελείται από άριστους κι επιλεγμένους νομικούς, ικανούς να επιλύσουν κάθε δύσκολο πρόβλημα, στηρίζοντάς σας σε όλες εκείνες τις κρίσιμες στιγμές δυσάρεστες ή δημιουργικές, όπου η συμβολή του κατάλληλου κι ικανού νομικού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους επιτυχίας.
 • Ασχολείται προσωπικά με τις ανάγκες του κάθε πελάτη της, ξεχωριστά και με προσοχή, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (Δικηγορικές και Συμβολαιογραφικές) για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση της κάθε εντολής.
 • Βιώνει τη Δικηγορία, τη Συμβολαιογραφία και τις Νομικές εν γένει υπηρεσίες ως λειτούργημα, ως μέσο τίμιου βιοπορισμού , που συνιστά την κοινωνική προσφορά μας για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, την κατάρτιση ισχυρών συμβάσεων, την πρόληψη και επίλυση κοινωνικών συγκρούσεων, την αποτελεσματική συμβουλή και μεσολάβηση για την προστασία των πληττομένων από την αδικία και ατυχία ανθρώπων και νομικών προσώπων και τη διασφάλιση της ομαλής συνεργασίας τους, προς εξυπηρέτηση των θεμιτών σκοπών τους, αλλά και την ενώπιον πάσης φύσεως Αρχών και Δικαστηρίων υπεράσπιση των συμφερόντων των πελατών μας.
 • Υποστηρίζει άτομα , επιχειρήσεις και εταιρίες πάσης φύσεως για την επίλυση των απλών ή ιδιαίτερα πολύπλοκωνζητημάτων τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο δικαστηριακή τους επίλυσης.
 • Συμμετέχει στην κίνηση , που προωθεί τη συνειδητοποίηση και κοινωνική ενσωμάτωση διαδικασιών εξωδικαστικών και συναινετικών, διαιτητικών και διαμεσολαβητικών μεθόδων επίλυσης των διαφορών, που μειώνουν το χρονικό διάστημα επίλυσής τους, αλλά και το κόστος τους, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προτεινομένων λύσεων.
 • Αντιμετωπίζει τις δικαστικές υποθέσεις με γνώση, επιμέλεια, σοβαρότητα και με συνείδηση της σημασίας της κάθε υπόθεσης για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το δώρο της κλήρωσης είναι ένα ηλιόθερμο  διπλής ενέργειας τύπου: ECO 150-1-S230, Αξίας  1252 €, προσφορά της εταιρείας ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας ΗΛΙΟΘΕΡΜΟ ECO από την SOLE

Οι γνωστοί ηλιακοί θερμοσίφωνες “Ηλιόθερμο ECO”, από το 1974, βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων στα ηλιακά συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού χρήσης. Διατίθενται σε 80, 100, 125, 150 και 200 λίτρα, διπλής ή τριπλής ενέργειας.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες “Ηλιόθερμο ECO” κατασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης.

Πλεονεκτήματα

Το μόνο με ηλεκτρονικό θερμόμετρο (προαιρετικό)
Σας δείχνει συνεχώς τη θερμοκρασία του νερού του ηλιακού θερμοσίφωνα μέσα στο σπίτι. Έτσι σας παρέχει ΕΛΕΓΧΟ της λειτουργίας του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.

Οικονομία νερού
Δεν περιμένετε με το χέρι στη βρύση για να φτάσει το ζεστό νερό και να ελέγξετε τη θερμοκρασία του.

Οικονομία ρεύματος
Ξέρετε πότε να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρική αντίσταση και για πόσο χρόνο.

Ασφάλεια
Σας δείχνει τυχόν υπερθέρμανση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Εμβαδόν συλλέκτη: 2,28m2  
 • Διαστάσεις συλλέκτη σε mm : 1960X1165X81
 • Ονομαστική χωρητικότητα δεξαμενής:  150 λίτρα
 • Διαστάσεις δεξαμενής: 1195mmX0,530.

Το δώρο  θα είναι παραδοτέο αμέσως μετά την ανακήρυξη του νικητή της κλήρωσης στο εργοστάσιο της ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ στις Αχαρνές Αττικής, οδός Λεύκτρων & Λ. Αγώνων, με Τ.Κ. 13671, τηλ: 210-2389500   Φαξ:210-2389502 www.eurostar-solar.com.

Η προσφορά δεν συμπεριλαμβάνει μεταφορά και τοποθέτηση.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες “Ηλιόθερμο ECO” κατασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης και περιλαμβάνουν:

 • Boiler από ευρωπαϊκό χαλυβδοέλασμα για μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις πιέσεις.
 • Εσωτερική προστασία από εμαγιέ (υαλόκραμα ψημένο στους 860°C) για μεγαλύτερη προστασία στα σκληρά νερά.
 • Νέο επαναστατικό εναλλάκτη κλειστού κυκλώματος που εξασφαλίζει ταχύτατη θέρμανση του νερού σε πολύ υψηλή θερμοκρασία.
 • Ισχυρή μόνωση χυτής οικολογικής πολυουρεθάνης 5 εκ., πυκνότητας 50kg/m³ (θερμομονωτικός συντελεστής 0,019 kcal/m/h/0°C) που εξασφαλίζει στον καταναλωτή διατήρηση ζεστού νερού ακόμα και τις πιο παγωμένες νύχτες του χειμώνα.
 • Ράβδο μαγνησίου για ανοδική προστασία κατά της ηλεκτρόλυσης.
 • Ηλεκτρική αντίσταση με θερμοστάτη για ζεστό νερό ακόμη και με συννεφιά.
 • Πλαίσιο συλλέκτη από προφίλ αλουμινίου με προστασία από ηλεκτροστατική βαφή φούρνου για απεριόριστη διάρκεια ζωής.
 • Απορροφητή από χάλκινο υδροσκελετό συγκολλημένο με laser σε επιλεκτική επιφάνεια αλουμινίου, που εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση.
 • Υψηλή απόδοση, λόγω ισχυρής μόνωσης πετροβάμβακα στην πλάτη αλλά και στα πλευρικά τοιχώματα πυκνότητας 50kg/m³ που περιορίζει στο ελάχιστο τις απώλειες θερμότητας από τον ηλιακό συλλέκτη.

Βρείτε εδώ όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για το Ηλιοθερμο ECO 150-1-S230:  http://www.sole.gr/iliakoi-thermosifwnes/iliothermo-eco

Εγγυήσεις αξιοπιστίας και διαφάνειας

Η ανοιχτή και δημόσια διαδικασία κλήρωσης του ηλιακού θερμοσίφωνα SOLE, που διοργανώνει το ecopress  για τους αναγνώστες του, οργανώνεται και διεξάγεται με όλες τις εγγυήσεις αξιοπιστίας και διαφάνειας.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας νικητής και ένας επιλαχών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν από το ecopress.

Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στην κλήρωση για την απόκτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα, αρχίζει τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της 9ης Απριλίου 2020.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της αμέσως επόμενης ημέρας της λήξης της προθεσμίας, στις 10 Απριλίου 2020,από τη συμβολαιογράφο Κρωπίας, κα Σωτηρία Κατσούδα του Χαραλάμπους, του Γραφείου Νομικών Συμβούλων UNICS – Κυριάκος Κόκκινος και συνεργάτες. Το συμβολαιογραφικό γραφείο  της κας Σωτηρίας Κατσούδα, στο οποίο έχουν κατατεθεί οι όροι του διαγωνισμού, εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 18 (πλατεία Κωστή Παλαμά).

Οι όροι του διαγωνισμού

Οι όροι του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι καθ΄ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της ιστοσελίδας www.ecopress.gr

Δείτε εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

Τα στοιχεία που απαιτείται να συμπληρωθούν για τη συμμετοχή στην κλήρωση και την απόκτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα SOLE είναι το ονοματεπώνυμο και η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

Ενημερωθείτε και κερδίστε

Στην κλήρωση λαμβάνουν μέρος όλοι οι αναγνώστες του ecopress, εφόσον συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, μέσω της οποίας εγγράφονται ταυτοχρόνως συνδρομητές στην τακτική έκδοση newsletter – ecopress, ώστε να λαμβάνουν δωρεάν έγκυρη και χρήσιμη ενημέρωση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους.

Την ίδια φόρμα πρέπει να συμπληρώσουν και οι ήδη εγγεγραμμένοι συνδρομητές του newsletter  ecopress, για να κατοχυρώσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στην κλήρωση.

Για την εγγραφή στη λίστα συμμετοχής στην κλήρωση του ηλιακού θερμοσίφωνα SOLE και στον κατάλογο συνδρομητών του newsletter ecopress τηρούνται οι κανόνες και οι διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Εισαγωγή

Η ενημερωτική ιστοσελίδα ecopress, λειτουργεί στο πλαίσιο του καταστατικού σκοπού της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, με την επωνυμία «Ανεξάρτητοι Παραγωγοί Ενημέρωσης και Επικοινωνίας».

Είναι μέλος του Μητρώου Ηλεκτρονικών Μέσων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, με αριθμό μητρώου 13560. Για την έγκυρη ενημέρωση που παρέχει, η ενημερωτική ιστοσελίδα ecopress ανταμείβεται με υψηλή επισκεψιμότητα, η οποία παρουσίασε εκθετική αύξηση κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Σε ανταπόδοση της εμπιστοσύνης των αναγνωστών του, που εγγράφονται συνδρομητές στην τακτική έκδοση newsletter ecopress, το ecopress εξασφάλισε και θα προσφέρει έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, σε έναν εκ των συνδρομητών του, και διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό, με τίτλο «Ηλιόθερμο ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ», κατόπιν κληρώσεως, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»), οι οποίοι έχουν κατατεθεί στη συμβολαιογράφο Κρωπίας, κα Σωτηρία Κατσούδα του Χαραλάμπους, που εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 18 (πλατεία Κωστή Παλαμά), και θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι καθ΄ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της ιστοσελίδας www.ecopress.gr (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος»).

Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού, όπως αυτοί είναι κατατεθειμένοι στην παραπάνω Συμβολαιογράφο.

Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό για κάθε ενδιαφερόμενο/-η, καθώς και της σχετικής ανάδειξης ενός (1) νικητή του διαγωνισμού αυτού, καθώς και ενός (1) επιλαχόντα του διαγωνισμού αυτού.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

Το ecopress ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάρκεια του διαγωνισμού, που διεξάγεται με ανοιχτή συμμετοχή για όλους τους αναγνώστες του και δώρο έναν ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας, αξίας 1252 ευρώ, της εταιρίας «ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ» έως και την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59 μ.μ. Η κλήρωση για την ανάδειξη ενός νικητή και ενός επιλαχόντα θα διενεργηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, στις 12.00 μ.μ. και θα γίνει με λοταρία.

Η παράταση γίνεται και η διεξαγωγή συνεχίζεται  σύμφωνα με τους Όρους του διαγωνισμού «Ηλιόθερμο ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ», οι οποίοι έχουν κατατεθεί στη συμβολαιογράφο Κρωπίας, κα Σωτηρία Κατσούδα του Χαραλάμπους, που εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 18 (πλατεία Κωστή Παλαμά), και είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι καθ΄ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της ιστοσελίδας www.ecopress.gr

Η δίμηνη παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής και ολοκλήρωσης του διαγωνισμό «Ηλιόθερμο ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ» κρίθηκε αναγκαία, λόγω των έκτακτων συνθηκών, που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Το ecopress ευχαριστεί τους αναγνώστες του, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό, με τη βεβαιότητα ότι κατανοούν τους λόγους της παράτασης και καλεί όσους από τους αναγνώστες του επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.


Οι όροι

 1. Η συνολική διάρκεια του Διαγωνισμού «Ηλιόθερμο ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ», ορίζεται από την Πέμπτη 10/02/2020 και ώρα 09:00 π.μ. έως και την 09/04/2020 11/06/2020 και ώρα 23:59 μ.μ., (εφεξής η «Διάρκεια»). Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, ή μετά από τυχόν σύντμηση της χρονικής διάρκειάς του, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές και οι ήδη γενόμενες κατά το διάστημα αυτό θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον οποιονδήποτε, θεωρούμενες νομίμως ανακληθείσες και αυτοδικαίως ανύπαρκτες. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά της άνω εταιρίας, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του λήξαντος διαγωνισμού, είτε την παράδοση του μη παραδοθέντος δώρου, είτε οποιαδήποτε περαιτέρω αποζημίωση.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν τόσο οι νέοι όσο και οι παλιοί συνδρομητές του newsletter, εφ’ όσον συμπληρώσουν την ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες θα είναι ηλικίας άνω των 18 ετών και θα συμμετάσχουν στην κλήρωση βάσει της διαδικασίας που αναπτύσσεται αναλυτικά παρακάτω.

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και β’ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών και
(β) οι μέτοχοι και οι νόμιμοι εκπρόσωποι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και β’ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών και της εταιρίας που παρέχει το δώρο ήτοι η εταιρία με την επωνυμία «ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ», καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού όλων των ανωτέρω.

 1. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό είναι δωρεάν, και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλονται με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας (www.ecopress.gr). Απαραίτητη προϋπόθεση για να μεταβούν στην ειδική φόρμα συμμετοχής είναι προηγουμένως να αποδεχτούν τους όρους της κλήρωσης, που έχει ως προϋπόθεση την εγγραφή ως συνδρομητή στο newsletter, στο οποίο τηρούνται οι κανόνες και οι διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, πάντοτε στο πλαίσιο και τις προϋποθέσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και του Ν. 4624/2019 και τα στοιχεία που θα συλλεχθούν, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον διαγωνισμό αυτό και δεν δημοσιεύονται σε τρίτα πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση των πραγματικών στοιχείων του επισκέπτη της ιστοσελίδας. Στην ειδική φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθούν το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας και η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail). Η εγκυρότητα της συμμετοχής διασφαλίζεται με τη συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων της φόρμας συμμετοχής που συνοδεύει την κλήρωση και την ορθή υποβολή της εγγραφής. Σε περίπτωση ελλιπούς ή ανακριβούς συμπληρώσεως των στοιχείων η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής στην κλήρωση.
  4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο της συμβολαιογράφου Κρωπίας κας Σωτηρίας Χ. Κατσούδα, Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 18 (πλατεία Κωστή Παλαμά), Παλλήνη Αττικής, Τ.Κ. 15351, από την ίδια. Μετά την κλήρωση και εντός μίας (1) εβδομάδας, ο νικητής θα ενημερωθεί με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που έχει συμπληρώσει στη φόρμα συμμετοχής και με το οποίο συμμετείχαν στο διαγωνισμό, με το οποίο θα ενημερωθεί για το δώρο που κέρδισε και τη διαδικασία παραλαβής του.

Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής και ένας (1) επιλαχών. Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή και του επιλαχόντος θα διενεργηθεί την 10/04/2020 12/06/2020 και ώρα 12:00μ.μ. και θα γίνει με λοταρία.

Τα στοιχεία του νικητή καθώς και του επιλαχόντα, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας, στην στήλη «Ατζέντα» της ηλεκτρονικής σελίδας (www.ecopress.gr), αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και θα παραμείνουν αναρτημένα έως τις 15/04/2020 15/06/2020.

Ο νικητής οφείλει να επικοινωνήσει με το ecopress εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισής του ή λανθασμένων στοιχείων επικοινωνίας, θα προσκληθεί να παραλάβει το δώρο της κλήρωσης ο επιλαχών, με τους ίδιους όρους και προθεσμίες.

5 Το δώρο είναι ένα ηλιόθερμο  Τύπου: ECO 150-1-S230, Αξίας  1252 €,

Με τεχνικά Χαρακτηριστικά: Εμβαδόν συλλέκτη: 2,28m2   Διαστάσεις συλλέκτη σε mm : 1960X1165X81 Ονομαστική χωρητικότητα δεξαμενής:  150 λίτρα Διαστάσεις δεξαμενής: 1195mmX0,530, το οποίο θα είναι παραδοτέο αμέσως μετά την ανακήρυξη του νικητή  της κλήρωσης στο εργοστάσιο της ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ  στις Αχαρνές Αττικής (και δεν συμπεριλαμβάνει παράδοση και τοποθέτηση).

Το δώρο το παρέχει η εταιρία ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ (Λεύκτρων & Λ. Αγώνων 13671 Αχαρνές Αττικής τηλ: 210-2389500   Φαξ:210-2389502 www.eurostar-solar.com) μέσω της κλήρωσης που διοργανώνει  η ενημερωτική ιστοσελίδα ecopress  της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας με την επωνυμία «Ανεξάρτητοι Παραγωγοί Ενημέρωσης και Επικοινωνίας».

Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει και ευρίσκεται, αποκλειομένης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κλπ., έναντι της Εταιρίας. Επίσης, η Διοργανώτρια εταιρία δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

 1. Οι αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού, η διαδικασία της κλήρωσης, το δώρο και οι περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν το διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας www.ecopress.gr.

Η συμμετοχή στην κλήρωση σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων συμμετοχής από τους συμμετέχοντες.
7. Προσωπικά Δεδομένα : Στο πλαίσιο της κλήρωσης, η Διοργανώτρια θα τηρήσει αρχείο με τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα :(α)ονοματεπώνυμο,
(β) ηλεκτρονική διεύθυνση (email).

Η συμμετοχή στην κλήρωση αποτελεί για κάθε συμμετέχοντα την ελεύθερη, ανεπιφύλακτη και σαφή δήλωση, έγκριση και συναίνεση του για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων του και την τήρηση σχετικού αρχείου σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και αποκλειστικά για την αποστολή newsletter .

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων – Δικαιώματα συμμετεχόντων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων και του νικητή ή/και επιλαχόντα βασίζεται στην συγκατάθεσή τους, την οποία μπορούν να ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή ελεύθερα αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ecopress.gr της Διοργανώτριας. Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσης η Διοργανώτρια δεν θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί την συμμετοχή τους στην κλήρωση και συνεπώς η συμμετοχή τους θα ακυρώνεται. Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσης εκ μέρους των συμμετεχόντων ή/και του νικητή ή/και επιλαχόντα, δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση. Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων και του νικητή και επιλαχόντα θα είναι μόνο οι αρμοδίως εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της Διοργανώτριας που είναι επιφορτισμένοι με καθήκοντα για τη διεξαγωγή της κλήρωσης και την αποστολή newsletter.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία : Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την κλήρωση, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

 1. Αποδοχή των όρων : Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των όρων της και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιοδήποτε / οποιουσδήποτε όρο(-ους) της κλήρωσης ή και να παρατείνει την διάρκεια του διαγωνισμού, αφού δημοσιεύσει τη μεταβολή, παράταση ή ματαίωση, στην ιστοσελίδα της τουλάχιστον 3 ημέρες πριν το τέλος του διαγωνισμού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με την κλήρωση οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση ecopress.gr @gmail.com.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας