Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων -όπως ανακοινώθηκε- εμπλουτίζεται με μαθήματα Λατινικών (ως μοχλό-εργαλείο σύνδεσης με τις σύγχρονες λατινογενείς γλώσσες), καθώς και με... ΣΕΕ: αρχίζουν δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών και θεάτρου  

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων -όπως ανακοινώθηκε- εμπλουτίζεται με μαθήματα Λατινικών (ως μοχλό-εργαλείο σύνδεσης με τις σύγχρονες λατινογενείς γλώσσες), καθώς και με μαθήματα θεάτρου-υποκριτικής, που θα παραδίδει η ηθοποιός και σκηνοθέτης Ζωή Ρηγοπούλου.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Μάρτιο 2020 και περιλαμβάνουν ρωσικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, λατινικά, πορτογαλικά και θέατρο. Είναι αποκλειστικά για αρχαρίους, θα γίνονται ένα δίωρο την εβδομάδα, στα γραφεία του ΣΕΕ (Βουλής 44Α, 1ος όροφος, Πλατεία Συντάγματος) και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2020.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο: see1924@otenet.gr για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας