Το ΤΕΕ σε ανακοίνωση του σημειώνει: “Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ασφαλισμένους στον Τομέα Μηχανικών του πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η διοίκηση του...

Το ΤΕΕ σε ανακοίνωση του σημειώνει: “Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ασφαλισμένους στον Τομέα Μηχανικών του πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η διοίκηση του ΕΦΚΑ αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, την παράταση της προθεσμίας καταβολής των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών Β εξαμήνου του 2012 μέχρι 30/4/2018.

Με την ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη προθεσμία έληγε κανονικά στις 30 Μαρτίου 2018 και λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας η πληρωμή είχε μεταφερθεί μέχρι και τις 3/4/2018.

Η απόφαση της διοίκησης του ΕΦΚΑ ελήφθη μόλις την μεγάλη Τρίτη και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες της παράτασης”.

Για το ίδιο θέμα δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ecopress με τίτλο:

Ασφαλιστικό μηχανικών: Παράταση της προθεσμίας πληρωμής της αναδρομικής προσαύξησης, που λήγει στις 31 Μαρτίου 2018  και συμψηφισμό οφειλών αντί επιστροφής χρημάτων ετοιμάζει ο ΕΦΚΑ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας