ecopress
Στην τελική ευθεία για την υποβολή αιτήσεων στο «Εξοικονομώ 2021», η 3DsEnergy, ενεργειακή-κατασκευαστική εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο και η οποία ειδικεύεται στην... 3DsEnergy: προσφορά δωρεάν συμμετοχής στο «Εξοικονομώ 2021»

Στην τελική ευθεία για την υποβολή αιτήσεων στο «Εξοικονομώ 2021», η 3DsEnergy, ενεργειακή-κατασκευαστική εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο και η οποία ειδικεύεται στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, εξηγεί τα οφέλη συμμετοχής και ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την ένταξη του κάθε ενδιαφερόμενου στο νέο πρόγραμμα στην περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, εντελώς δωρεάν.

Είναι γεγονός πλέον ότι το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα μέσα Δεκεμβρίου 2021 με ημερομηνία ολοκλήρωσης την 31η Ιανουαρίου 2022.

Οι σημαντικότερες αλλαγές του, σε σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα, αφορούν:

1)στην κατάργηση της χρονικής προτεραιότητας

2)στην αξιολόγηση των αιτήσεων

3)στη θέσπιση κοινωνικών κριτηρίων αξιολόγησης και

4)στη δημιουργία λίστας επιλαχόντων,

Δεδομένα που καθιστούν το πρόγραμμα, πιο αξιόπιστο και «δίνει» προτεραιότητα σε ακίνητα που χρήζουν σημαντικής ενεργειακής αναβάθμισης και νοικοκυριά με χαμηλότερα εισοδήματα, τα οποία μπορούν να επωφεληθούν της μεγαλύτερης επιδότησης, που προσφέρει το φετινό Εξοικονομώ.

Γιατί να μπει κάποιος στο Εξοικονομώ

Το πρόγραμμα ύστερα από 3 κύκλους υλοποίησης έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστό για τα οφέλη του και αυτά, τα οποία προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σε μία αγορά, η οποία την τελευταία περίοδο τείνει να παρουσιάζει ανοδική τάση στα κόστη των πρώτων υλών και των υλικών αλλά και των εργατικών, η επιδότηση που προσφέρει το πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών, (με μέγιστο το 75%, δηλαδή επιχορήγηση έως και τα ¾ του έργου), είναι σημαντική πρόκληση και ευκαιρία για τον κάθε  ενδιαφερόμενο η συμμετοχή στο «Εξοικονομώ 2021», ώστε να προχωρήσει στην  υλοποίηση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης της οικία του αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη,  σε συνδυασμό με το σημαντικό ποσοστό, που θα εξοικονομήσει από το κόστος υλοποίησης τους.

Επιπρόσθετα με την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας επιτυγχάνεται εξοικονόμηση στην ετήσια κατανάλωση θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας,  που συνεπάγεται στην εξοικονόμηση του ετήσιου κόστους δαπάνης για θέρμανση ή ψύξη στην οικία του ενδιαφερομένου. Έτσι η ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021», μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς, ως «μια επένδυση για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους, τόσο στην υγεία τους αλλά και στην «τσέπη τους».

Ποιοι είναι στην πρώτη γραμμή να επωφεληθούν

Όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση του το Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το «Εξοικονομώ 2021» «είναι πιο κοινωνικά ευαίσθητο, πιο δίκαιο και πιο αποδοτικό συγκριτικά με τα προηγούμενα προγράμματα».

Συγκεκριμένα λαμβάνεται ειδική μέριμνα για μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνους και νοικοκυριά με ΑμεΑ. Το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα στις παραπάνω κοινωνικές ομάδες και λαμβάνουν μεγαλύτερα ποσοστά μοριοδότησηςστο σύστημα αξιολόγησης και τελικής ένταξης του προγράμματος. Επιπρόσθετα δημιουργείται ξεχωριστός προϋπολογισμός ύψους 100 εκατ. ευρώ για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Βασικό κριτήριο για την βαθμολόγηση των αιτήσεων, ορίζεται, σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, η εκτιμώμενη ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας βάσει του προτεινόμενου κόστους παρεμβάσεων σε ποσοστό 50% και ακολουθεί το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα σε ποσοστό 15%.

Η προσφορά της 3DsEnergy

Η 3DsEnergy, ενεργειακή-κατασκευαστική εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο και η οποία ειδικεύεται στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, στον απόηχο των προαναφερθέντων αλλαγών στην αγορά αλλά και στον απόηχο του COVID-19 που έχει πλήξει κοινωνικά και οικονομικά χιλιάδες νοικοκυριά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, που καθημερινά αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τα οποία δύνανται να ωφεληθούν από τα οφέλη του «Εξοικονομώ 2021», θέλοντας να τα στηρίξει, αναλαμβάνει την ένταξη του κάθε ενδιαφερόμενου στην περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, εντελώς δωρεάν. (Βασική προϋπόθεση να υφίσταται νόμιμα η οικία του ενδιαφερομένου).

Ουσιαστικά η 3DsEnergy, αναλαμβάνει το κόστος του Ά Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Ά ΠΕΑ) και την αμοιβή συμβούλου για τον πελάτη και προχωράει στην κατάθεση του φακέλου του και την ένταξή του στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021», εντελώς δωρεάν.

Η διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε και να επωφεληθείτε της προσφοράς:

1)Επικοινωνείτε μαζί μας στο 2310306404 / 2310321558, 09:00-16:00, καθημερινά.

2) Εξυπηρετείστε από αρμόδιο εξιδεικευμένο συνεργάτη μας του προγράμματος «Εξοικονομώ»

3) Ορίζετε ένα ραντεβού με τον συνεργάτη από τα γραφεία μας, μαζί με συγκεκριμένα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν και για τα οποία θα ενημερωθείτε στο τηλέφωνο.

4) Πραγματοποιείται το ραντεβού στο οποίο ο συνεργάτης μας σας εξυπηρετεί πλήρως επί του προγράμματος και σας καθοδηγεί πως εξυπηρετεί να κινηθείτε

5) Αναλαμβάνουμε την κατάθεση του φακέλου σας και την ένταξή σας στο Εξοικονομώ.

Η προσφορά μας ισχύει μέχρι την Παρασκευή 21/01 για την περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης.

3DsEnergy

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας