Δημοπρασίες παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού από 16 Απριλίου
ΑυτοδιοίκησηΕιδήσειςΟικονομίαΠεριβάλλον 9 Απριλίου 2018 Αργύρης
Στις 16 Απριλίου ξεκινούν για φέτος οι Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας από το Υπουργείο Οικονομικών, για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή κοινού, συνεχίζοντας την επιτυχημένη προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι τον Ιούνιο.

Το υπουργείο, μέσω των ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών του, αλλά και της απλούστευσης του συνόλου της διαδικασίας, προσδοκά τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των εσόδων από πλευράς του Δημοσίου.
Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στον εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια της διαδικασίας, στοχεύει στην οργάνωση και διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών μέσα στο 2018, με απώτερο σκοπό την πλήρη καθιέρωση του θεσμού τα επόμενα χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών δημοπρασιών μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: της ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας / Υπουργική Απόφαση Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 2042/Β΄/14.06.2017.
Σχετικά Άρθρα
- Ψηφικά οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού, παραλίας
- Ηλεκτρονικές δημοπρασίες για 550 τμήματα αιγιαλού και παραλίας
- Νέα πλατφόρμα για αιτήσεις παραχώρησης αιγιαλού, παραλίας
- Υψηλά έσοδα από τις ψηφιακές δημοπρασίες για αιγιαλό και παραλίες
- MyCoast: ψηφιακή εφαρμογή για νομιμότητα σε αιγιαλούς
- Παραλίες: οι αλλαγές και προθεσμίες για τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες









