ecopress
Μετά από 49 ημέρες νοσηλείας έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο οποίος κατά τη θητεία... Έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό ο πρόεδρος του Β.Ε. Πειραιά

Μετά από 49 ημέρες νοσηλείας έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο οποίος κατά τη θητεία του στο Β.Ε. Π ανέπτυξε σημαντικό έργο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία και την προώθηση της καινοτομίας. 

Το γεγονός δημοσιοποίησε το πρωί της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2021 η κόρη του Μαρία Μιχάλαρου με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Στη συνέχεια για την απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου έκανε συλλυπητήρια δήλωση  ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για την απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου σημειώνει:

-“Σήμερα η Επιμελητηριακή κοινότητα αποχαιρετά μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της, ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της, τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανό Μιχάλαρο, ο οποίος έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό, μετά από 49 ημέρες νοσηλείας.

Εγώ αποχαιρετώ τον φίλο, τον συνοδοιπόρο, τον οραματιστή. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψω το μέγεθος της απώλειας. Άνθρωπος χαρισματικός, με διάθεση για διαρκή προσφορά και με πλούσια δράση στα κοινά και κυρίως στον στίβο των διεκδικήσεων και της προσπάθειας ανάπτυξης της υγιούς επιχειρηματικότητας. Πάντα με το χαμόγελο, πάντα με την αίσθηση του καθήκοντος, αφιέρωνε πολύτιμο χρόνο για τα θέματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους του και τους επαγγελματίες που εκπροσωπούσε.

Για 49 ολόκληρες μέρες πάλεψε με σθένος και παληκαριά αυτόν τον ύπουλο εχθρό. Γνωρίζοντας την ψυχική του δύναμη, την αγάπη του για τη ζωή και για την οικογένεια του, είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαινε νικητής και από αυτή τη δοκιμασία. Δυστυχώς αυτό το χειμωνιάτικο πρωινό ήρθαν τα άσχημα μαντάτα. Ο Ανδριανός δεν τα κατάφερε. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του ή πορευτήκαμε δίπλα του σε κάποια φάση της ζωής του, θρηνούμε έναν μαχητή και έναν άνθρωπο που στάθηκε υπόδειγμα συνέπειας και ανιδιοτελούς προσφοράς. \

Αφήνει πίσω του σπάνια παρακαταθήκη με το αξιομνημόνευτο έργο του.

Με πόνο ψυχής στέλνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και κυρίως στην οικογένεια του».

Το αντίο της κόρης του

Ο πρόεδρος του ΒΕΠ έχασε την μάχη με τον φονικό ιό. Το μήνυμα της κόρης του Μαρίας Μιχάλαρου έχει ως εξής:

«Σήμερα, αυτή τη βροχερή μέρα, ο πατέρας μας έφυγε πολεμώντας τις επιπτώσεις του covid-19 ύστερα από 49 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ.

Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή με όνειρα, φιλοδοξίες και σχέδια.

Θα τον θυμόμαστε πάντα όπως σε αυτή τη φωτογραφία. Χαμογελαστός στα εύκολα και στα δύσκολα, πάντα κοντά μας και πάντα να φροντίζει για εμάς.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του πω μια τελευταία κουβέντα, μια τελευταία λέξη. Αν προλάβαινα, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα του έλεγα Μπαμπά, μην φεύγεις ακόμη, έχουμε τόσα πολλά ακόμη να πούμε, να κάνουμε, μπαμπά, κάτσε λίγο ακόμη, μπαμπά σ’ αγαπώ, μπαμπά συγνώμη, μπαμπά σήκω τώρα πάμε να φύγουμε…

Καλή αντάμωση μπαμπάκα μου».

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας