Το Athens Innovation Festival (AIF), το φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά, από τις 12 ως 14... Φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Το Athens Innovation Festival (AIF), το φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά, από τις 12 ως 14 Νοεμβρίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Διοργανωτές του Φεστιβάλ είναι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΘΕΑ – ΕΒΕΑ) και θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και το Ζάππειο Μέγαρο, έχοντας ως στρατηγικούς συνεργάτες τους Industry Disruptors – Game Changers και τον ΣΕΓΑΣ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «θα διαρκέσει τρεις ημέρες, κατά τις οποίες θα βρεθούν στο επίκεντρο η καινοτομία, οι τεχνολογικές εξελίξεις και το «επιχειρείν» σε όλες τις εκφάνσεις του.

Κατά τη διάρκειά του, εκπρόσωποι από νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και φορείς από την πολιτεία, θα συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις, workshops, παράλληλες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις. Επίσης, εκθέτες από τους πλέον ανερχόμενους κλάδους, από την αγροδιατροφή και τον τομέα της υγείας μέχρι το fintech και το e-commerce, θα αναδείξουν τα next-big-things φέρνοντας μαζί τους όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία».

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας