Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) -υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας- διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, Επιστήμη, Πολιτεία και Πολίτες» το Σάββατο... ΓΕΩΤΕΕ: Κλιματική αλλαγή και διαχείριση των επιπτώσεων στο περιβάλλον

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) -υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας- διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, Επιστήμη, Πολιτεία και Πολίτες» το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Κουντουριώτου), από τις 09:00 έως τις 16:00μμ.

Σκοπός του συνεδρίου είναι –όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- να αναδειχθούν τεκμηριωμένες επιστημονικά προτάσεις για αξιοποίησή τους από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, όσον αφορά τη μείωση της ρύπανσης και την πρόληψη και διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δήμαρχοι δήμων Αττικής, ακαδημαϊκοί, ειδικοί επιστήμονες, στελέχη τραπεζών, εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Συμμετέχουν και παρέχουν στήριξη η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Ηλιούπολης, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Τράπεζα της Ελλάδος, η Greenpeace, η WWF, η ΔιαΝέοσις, οι Φίλοι της Φύσης, και οι Συνεργάτες Πόλης.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας