«Ομάδα Καινοτομίας», που απαρτίζεται από μέλη διοικητικών συμβουλίων των θυγατρικών εταιρειών της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο), αναλαμβάνει τον συντονισμό και την εποπτεία...

«Ομάδα Καινοτομίας», που απαρτίζεται από μέλη διοικητικών συμβουλίων των θυγατρικών εταιρειών της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο), αναλαμβάνει τον συντονισμό και την εποπτεία του έργου του Δικτύου Καινοτομίας, αποστολή του οποίου είναι η επιτάχυνση της εισαγωγής νέων τεχνολογιών στις δημόσιες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το υπερταμείο, εταιρείες, όπως ο όμιλος ΟΑΣΑ, ο όμιλος ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, η ΓΑΙΑΟΣΕ και τα ΕΛΤΑ, συνενώνουν την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις τους για να εξετάσουν καινοτόμες ιδέες που θα επαναπροσδιορίσουν τα παραδοσιακά μοντέλα εσόδων, θα εισάγουν νέα προϊόντα και καλύτερες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, αλλά και θα εξορθολογήσουν τις λειτουργικές τους δαπάνες.

Στην «Ομάδα Καινοτομίας», που συνιστά άτυπο «ψηφιακό επιτελείο» του δημόσιου επιχειρείν, συμμετέχουν μέλη των διοικητικών συμβουλίων θυγατρικών της ΕΕΣΥΠ που διαθέτουν επιστημονική και τεχνολογική κατάρτιση και εμπειρία. Μέλη της αρχικής ομάδας είναι:

*Αθανασόπουλος Νικόλαος, Διευθύνων σύμβουλος ΟΑΣΑ.

*Αικατερινάρη Ράνια, διευθύνουσα σύμβουλος ΕΕΣΥΠ.

*Αμδίτης ‘Αγγελος, αναπληρωτής πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ΟΑΣΑ.

*Βαρβαρίγου Θεοδώρα, πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ΕΥΔΑΠ.

*Γιουρέλης Στέφανος, εντεταλμένος σύμβουλος ΕΕΣΥΠ.

*Κεσεντές Κωνσταντίνος, πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ΓΑΙΑΟΣΕ.

*Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, διευθύνων σύμβουλος ΕΛΤΑ.

*Μαρκάτος ‘Ακης, εντεταλμένος σύμβουλος ΕΤΑΔ.

*Μαύρος Κωνσταντίνος, διευθύνων σύμβουλος ΔΕΗ.

*Παπαδόπουλος ‘Αγις, πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ΕΥΑΘ.

*Πατεράκης Αλέξανδρος, μη εκτελεστικό μέλος διοικητικού συμβουλίου ΔΕΗ.

*Τζαβάρας Ερρίκος, διευθύνων σύμβουλος ΕΛΤΑ Courier.

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας