Μια εκπομπή για τους ανθρώπους που σκέφτονται «έξω από το κουτί». Ο Γιάννης Δάρρας τους αναζητεί σε όλη την Ελλάδα και μας διηγείται τις... «Out of the box»: Πρεμιέρα με εκπομπή για την ελληνική ανεμογεννήτρια

Μια εκπομπή για τους ανθρώπους που σκέφτονται «έξω από το κουτί». Ο Γιάννης Δάρρας τους αναζητεί σε όλη την Ελλάδα και μας διηγείται τις ιστορίες τους. Ιστορίες επιμονής, συνεργασίας, καινοτομίας, επιτυχίας, θετικής στάσης απέναντι στη ζωή και τις κρίσεις της. 

Περιγραφή 1ου επεισοδίου

-Στο πρώτο επεισόδιο, πρώτη στάση στη Σύρο. Η εντυπωσιακή ιστορία ενός ανήσυχου επιχειρηματία, δύο κορυφαίων σχεδιαστών, δεκάδων επιστημόνων και τεχνιτών καραβιών, που κατασκεύασαν το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής παγκοσμίως.

Η ανάσταση μιας εμβληματικής φίρμας, τα όπλα για ένα μπιτόνι βενζίνη, το ενδιαφέρον του Ρόναλντ Ρίγκαν, η χαμένη ευκαιρία…

-Δεύτερη στάση στη Μάνδρα Αττικής, στο εργοστάσιο παραγωγής της ελληνικής ανεμογεννήτριας “ew-θέτις 16”, του ενεργειακού ομίλου Eunice Energy Group. Είναι η έδρα μιας ομάδας Ελλήνων επιστημόνων που άφησαν ακριβοπληρωμένες θέσεις του εξωτερικού και γύρισαν στην Ελλάδα για να δώσουν μια ολιστική απάντηση στο σύγχρονο ενεργειακό πρόβλημα.

Οι ελληνικές ανεμογεννήτριες που εξάγονται στο εξωτερικό, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που διαχειρίζεται την παραγωγή και την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, οι σταθμοί φόρτισης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η επανάσταση που μετατρέπει τον καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας σε παραγωγό.

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 17:00 στην ΕΡΤ1, ραντεβού μ’ αυτούς που σκέφτονται «Out of the box».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας