Η κυβέρνηση διέψευσε δημοσιεύματα για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο, που πρόβαλε ο συμπολιτευόμενος Τύπος και με την ευκαιρία τα απέδωσε στην αντιπολίτευση. Το υπουργείο...

Η κυβέρνηση διέψευσε δημοσιεύματα για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο, που πρόβαλε ο συμπολιτευόμενος Τύπος και με την ευκαιρία τα απέδωσε στην αντιπολίτευση.

Το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ότι: “ουδέποτε το υπουργείο Οικονομικών και η κυβέρνηση σχεδίασε μειώσεις μισθών στο Δημόσιο. Ούτε σχεδιάζει. Αυτά είναι «ευσεβείς πόθοι» της αντιπολίτευσης”, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα σενάρια για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο, διέψευσε κατηγορηματικά επίσης ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

– «Κατηγορηματικά δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του δημοσίου τομέα. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω την αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει πολιτική με βάση την αλήθεια και την πραγματικότητα και όχι παραγόμενα ψεύδη. Οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα διαπίστωσαν και σε αυτήν την κρίση ότι η κυβέρνηση είχε σχέδιο, συνεργάσθηκε πολύ καλά μαζί τους. Προχωρήσαμε την ψηφιοποίηση του κράτους, την τηλεργασία, φτιάξαμε εναλλακτικά ωράρια, διευκολύναμε τους εργαζόμενους γονείς. Γνωρίζουν ότι από κοινού εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρει το δημόσιο καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και αισθάνονται σιγουριά ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μείωσης των μισθών τους».

 

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας