ecopress
Το πιο γνωστό περιοδικό τεχνικών και μηχανικών στην Ελλάδα, η «Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση»,  συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη χώρα. Με... Περιοδικό Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση: 30 ΧΡΟΝΙΑ, 300 ΤΕΥΧΗ!

Το πιο γνωστό περιοδικό τεχνικών και μηχανικών στην Ελλάδα, η «Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση»,  συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη χώρα.

Με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στον αναγνώστη και το διαφημιζόμενο έχει καταφέρει να ηγείται στην αγορά της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και του τεχνικού κλάδου καλύπτοντας τις τεχνολογικές και επιστημονικές αναζητήσεις των αναγνωστών του, που προέρχονται από τις πολυτεχνικές σχολές της χώρας (Μηχανολόγοι – Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί , Περιβαλλοντολόγοι, Χημικοί Μηχανικοί, Τεχνολόγοι Μηχανικοί), αλλά και βιομηχανικές, εμπορικές ή κατασκευαστικές επιχειρήσεις, καθώς και μελετητικά γραφεία των τομέων αυτών (ΑΠΕ, Μηχανολογικός & ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, βιομηχανικός σχεδιασμός, πληροφορική, τηλεπικοινωνίες, περιβάλλον κλπ.).

Στο εισαγωγικό σημείωμα του επετειακού, 300κοσιοστού τεύχους του περιοδικού διαβάζουμε «… Η έκδοση ενός τεχνικού – επιστημονικού περιοδικού για μας είναι σοβαρή υπόθεση και αποτελεί έναν μαραθώνιο. Ένα αγώνισμα που αντίπαλό σου έχεις μόνο τον εαυτό σου και τον χρόνο με απαιτήσεις για περίσσια ψυχικά αποθέματα.

Στόχος μας, από την πρώτη στιγμή ήταν και παραμένει, να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στην έγκυρη τεχνική ενημέρωση του μηχανικού. Να συμβάλλουμε, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, στο άνοιγμα των οριζόντων του μετά την πανεπιστημιακή γνώση που πήρε κατά τη φοίτησή του. Να τον φέρουμε κοντά στις εξελίξεις της εποχής, να τον κρατήσουμε ενήμερο για το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο στη μηχανική και τη μηχανολογία.

Ταυτόχρονα να βοηθήσουμε τον επαγγελματία – επιχειρηματία που μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια στην προβολή των μηνυμάτων του (μέσω διαφημίσεων) στο εξειδικευμένο κοινό που απευθυνόμαστε. Πιστεύουμε υλοποιούμε  με επιτυχία και τα δύο παραπάνω σκέλη του λόγου υπάρξεώς μας.

Είμαστε σίγουροι ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θεωρούμε πως ότι και αν κάνεις, αν δε βελτιώνεσαι συνεχώς και δε μένεις προσγειωμένος δεν θα πετύχεις.

Καθημερινή βελτίωση λοιπόν για να μπορέσεις να είσαι διαρκώς σε ένα «παιχνίδι» που εξελίσσεται και προσγειωμένος για να μπορέσεις να ξεκινήσεις πάλι από το μηδέν, αν και όποτε αυτό χρειαστεί!

Είναι ένας αέναος αγώνας που μας κρατά σε εγρήγορση. Αλλά ένας αγώνας που χαιρόμαστε τη διαδρομή, απολαμβάνουμε το ταξίδι και ευγνωμονούμε όλους εσάς που μαζί σας ταξιδέψαμε τα 30 τελευταία χρόνια !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια βαθιά ευγνωμοσύνη από την καρδιάς μας για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τα 30 αυτά χρόνια.

Ευχαριστούμε εσάς, τους χιλιάδες συνδρομητές του περιοδικού γιατί αξιολογήσατε και συνεχίζετε να αξιολογείτε  θετικά το έργο μας. Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συνεργάτες – διαφημιζόμενους που στήριξαν και στηρίζουν με τη διαφήμισή τους την έκδοσή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πάρα πολλούς καταξιωμένους καθηγητές πανεπιστημίων και μηχανικούς της αγοράς που εμπιστεύονται το περιοδικό μας για να δημοσιεύσουν αξιόλογες εργασίες τους και μοιράζονται τη γνώση και την εμπειρία τους με όλους τους συναδέλφους μηχανικούς.

Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πάθος και υπευθυνότητα για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα γιατί πιστεύουμε πως όταν “υπηρετείς” μια ιδέα, ένα σκοπό, ένα όραμα πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη να δείχνεις με πράξεις το δρόμο της προόδου στον κλάδο σου.

Το όραμά μας είναι η κινητήριος δύναμή μας !»

www.mte.gr

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας