Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών 2020 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινο-σιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο από 25 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020, στο Παπαστράτειο... ΠΟΒΑΣ: 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινο-σιδηροκατασκευαστών

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών 2020 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινο-σιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο από 25 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020, στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της πρώτης συνεδριακής ημέρας –όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση- θα αναπτυχθούν γενικότερα θέματα αρχιτεκτονικής σε σχέση με την τοπική κοινωνία και τον κλάδο. Την 2η ημέρα θα συζητηθεί η επικαιρότητα όλων των δράσεων της Ομοσπονδίας και του κλάδου και την 3η συνεδριακή ημέρα θα αναλυθούν ειδικότερα θέματα που αφορούν τους κατασκευαστές.

Παράλληλα, θα διεξαχθούν δύο προσυνεδριακές εκδηλώσεις, στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) αποτελεί το μοναδικό θεσμικό εκπρόσωπο των κατασκευαστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου στην Ελλάδα.

Πληροφορίες: Τηλ.: 210/6453740, e-mail: povaspovas@gmail.com

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας