Σε ανακοίνωση του ΣΕΠΟΧ, την οποία υπογράφουν η Πρόεδρος Σοφία Αυγερινού  Κολώνια και η Γραμματέας Μαρία Ζήφου  σημειώνεται ότι πραγματοποείται Δημόσια συζήτηση ΣΕΠΟΧ με... ΣΕΠΟΧ: «Η χωρική διάσταση κατά τη νέα Προγραμματική Περίοδο»

Σε ανακοίνωση του ΣΕΠΟΧ, την οποία υπογράφουν η Πρόεδρος Σοφία Αυγερινού  Κολώνια και η Γραμματέας Μαρία Ζήφου  σημειώνεται ότι πραγματοποείται Δημόσια συζήτηση ΣΕΠΟΧ με θέμα «Η Χωρική Διάσταση κατά τη Νέα Προγραμματική Περίοδο», τη  Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, Ώρα έναρξης 18.30-ωρα λήξης 20.00, Αίθουσα εκδηλώσεων ΤΜΕΔΕ, Παλαιών Πατρών  Γερμανού 3-5 (πλ. Κλαυθμώνος)  6ος όροφος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Εισαγωγική τοποθέτηση  ΔΣ του ΣΕΠΟΧ

Παρεμβαίνουν με σύντομες ομιλίες οι:

  • Αλέκος Κρητικός Αρχιτέκτων ,Πολεοδόμος-Χωροτάκτης
  • Μαρία Κωστοπούλου Δρ Οικονομολόγος

Συζήτηση

Συντονίζει ο Πολυδεύκης Παπαδόπουλος, Δημοσιογράφος Ευρωπαϊκών-Διεθνών Θεμάτων  ΕΡΤ-ΕΡΑ

Ο Αλέκος Κρητικός έχει εργασθεί επί σειρά ετών στις Βρυξέλλες ως ανώτερο στέλεχος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ. Έχει ακόμη υπηρετήσει σε ανώτερες θέσεις στο δημόσιο τομέα, μεταξύ των οποίων  ως Γενικός Γραμματέας στα Υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης και Περιφερειάρχης Αττικής. Εργάσθηκε επίσης στον τραπεζικό χώρο, ασχολούμενος κυρίως με διεθνείς χρηματοδοτήσεις αναπτυξιακών προγραμμάτων. Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. και κάτοχος D.E.A. Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Paris I, Panthéon-Sorbonne.

Η Μαρία Κωστοπούλου είναι Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης (ΕΥΣΣΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αντικείμενο της είναι ο σχεδιασμός της νέας προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ και των Προγραμμάτων 2021-2027. Είναι αντιπρόεδρος του Γραφείου της Επιτροπής Χωρικής Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ. Διδάσκει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, επιπλέον διαθέτει σημαντική  ερευνητική και διδακτική εμπειρία. Έχει εισηγηθεί για θέματα του επιστημονικού και επαγγελματικού της πεδίου σε πολλά συνέδρια και εχειδημοσιεύσει σχετικά άρθρα και εργασίες. Είναι διδάκτορας της Ecole desHautesEtudesen Sciences Sociales-Paris, στην Οικονομία και Κοινωνιολογία της Ανάπτυξης.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΟΧ, βάσει ομόφωνης απόφασής του   της  27ηςΙανουαρίου, σας προσκαλεί σε Γενική Συνέλευση για την  10η Φεβουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.30-18.30,στα γραφεία του ΣΕΠΟΧ κτήριο Γκίνη  ΕΜΠ, Πατησίων 42 με τα εξής θέματα ημερησίας διάταξης: 1.Ενημέρωση και συζήτηση για καίρια θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο 2. Προγραμματισμός δραστηριοτήτων 3.Παρουσίαση εισήγησης & έγκριση εγγραφής νέων μελών. Σημειώνεται ότι εφόσον δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την παραπάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί επτά ημέρες αργότερα σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΕΠΟΧ, δηλαδή τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 16.30-18.30.Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τουστην  αίθουσα εκδηλώσεων ΤΜΕΔΕ, Παλαιών Πατρών  Γερμανού 3-5(πλ.Κλαυθμώνος) στον 6ο όροφο. Με το πέρας της διαδικασίας και με δεδομένη την επικαιρότητα του ζητήματος, θα επακολουθήσει στις 18.30-20.30 δημόσια συζήτηση με θέμα: Η Χωρική Διάσταση κατά τη Νέα Προγραμματική Περίοδο. Η δημόσια συζήτηση θα κλείσει στις 20.00 και θα ακολουθήσει η  κοπή της πίτας  του ΣΕΠΟΧ. Τέλος,υπενθυμίζουμε την ανάγκη για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας για το 2020 και  Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσήσας προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενοι χρόνοι»

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας