Οι πολύπλευρές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας σε θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής...

Οι πολύπλευρές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας σε θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης με τον ομόλογό του υφυπουργό Διατροφής και Γεωργίας της Γερμανίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

«Είχαμε μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον ομόλογό μου με επίκεντρο την συνεργασία των δύο χωρών κυρίως για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, αλλά και για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πρακτικών που θα προάγουν την συνεχή βελτίωση των όρων και του παραγόμενου ελληνικού προϊόντος» τόνισε σχετικά ο κ. Τσιρώνης και συμπλήρωσε «η Ελλάδα έχει μοναδικά και ασυναγώνιστα σε ποιότητα αγροτικά προϊόντα και το γεγονός αυτό, από μόνο του, μας καθιστά υπεύθυνους για την πλήρη αξιοποίησή τους».

Παράλληλα, ο κ. Τσιρώνης και ο κ. Φούχτελ συνομίλησαν, μεταξύ άλλων, για το άνοιγμα των νέων αγορών για τα ελληνικά προϊόντα καθώς και για ζητήματα βελτίωσης και αύξηση της παραγωγικότητας.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας