ΥΠΕΝ: επιπλέον 61.429 ωφελούμενοι στο «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»
ΕιδήσειςΕνέργειαΕπιχειρήσειςΟικιστικάΠεριβάλλον 8 Νοεμβρίου 2022 Αργύρης
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την ένταξη επιπλέον 61.429 ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», από την υπάρχουσα λίστα των επιλαχόντων. Συνολικά πάνω από 230 χιλιάδες οι δικαιούχοι μέχρι σήμερα.

Οι πόροι για τους επιπλέον δικαιούχους προέρχονται από τον αρχικό προϋπολογισμό του Προγράμματος, ύψους 150 εκατ. ευρώ, και απελευθερώνονται σταδιακά.
Οι νέοι ωφελούμενοι ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Συνεπείς στη δέσμευση μας, έχουμε καταφέρει να εντάξουμε συνολικά, μέχρι σήμερα, στο Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» πάνω από 230 χιλιάδες ωφελούμενους. Ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώσει τις παλιές ενεργοβόρες συσκευές, μειώνοντας αποτελεσματικά το ενεργειακό τους κόστος. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη ακόμα 140.000 δικαιούχων στο Πρόγραμμα, όπως έχει ανακοινώσει και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης».
Σχετικά Άρθρα
- Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά στο «Ανακυκλώνω Αλλάζω Συσκευή»
- Αλλάζω Συσκευή: επιπλέον 68.122 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα
- Πρόστιμο για αθέμιτη κερδοφορία στο «Ανακυκλώνω, Αλλάζω Συσκευή»
- «Αλλάζω Συσκευή για Επιχειρήσεις»: ένταξη των πρώτων 2.246 αιτήσεων
- Αλλάζω Θερμοσίφωνα: οι 95.861 δικαιούχοι για επιταγή αγοράς
- Αλλάζω συσκευή για επιχειρήσεις: καλύπτει δαπάνη συμβούλου αίτησης









