ecopress
Αναδείχθηκε με κλήρωση ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που διοργάνωσε το ecopress για τους αναγνώστες του, με δώρο ένα ηλιόθερμο  διπλής ενέργειας τύπου: ECO 150-1-S230,... Αναδείχθηκε ο νικητής του διαγωνισμού ecopress για τον ηλιακό θερμοσίφωνα SOLE

Αναδείχθηκε με κλήρωση ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που διοργάνωσε το ecopress για τους αναγνώστες του, με δώρο ένα ηλιόθερμο  διπλής ενέργειας τύπου: ECO 150-1-S230, αξίας  1252 €, προσφορά της εταιρείας ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ (SOLE).

Η κλήρωση, που αρχικά είχε οριστεί να διενεργηθεί στις 10/4/2020 αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας παρατάθηκε η διεξαγωγή της, διενεργήθηκε σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, όπως δημοσιοποιήθηκε εμπροθέσμως με σχετική δημοσίευση στο ecopress στη νέα ορισθείσα ημερομηνία διεξαγωγής της, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 12 μμ  από τη συμβολαιογράφο Κρωπίας, κα Σωτηρία Κατσούδα του Χαραλάμπους στο συμβολαιογραφικό γραφείο της, που εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 18 (πλατεία Κωστή Παλαμά),  και αναδείχθηκε ένας (1) νικητής και ένας (1) επιλαχών, μεταξύ των συμμετεχόντων του διαγωνισμού.

Με απόλυτη τήρηση των κανόνων νομιμότητας και διαφάνειας από τους διενεργούντες την κλήρωση και  σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού,  αφού προηγουμένως ελέγχθηκαν τοποθετήθηκαν σε κληρωτίδα και ανακινήθηκαν οι κλήροι με αριθμούς από 1 έως 566, που αντιστοιχούν σε ελεγμένη και νόμιμα υπογεγραμμένη λίστα, η οποία περιλαμβάνει 566 συμμετέχοντες, τον αύξοντα αριθμό των συμμετεχόντων κατά χρονική σειρά, το ονοματεπώνυμο τους και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail). Από την κλήρωση αναδείχθηκαν:

  • Ο κλήρος με τον αριθμό 549, που ανήκει στον κ Γεώργιο Ανδριανό, ο οποίος είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που διοργάνωσε το ecopress και καλείται να παραλάβει το δώρο του διαγωνισμού.
  •  Για τον πρώτο επιλαχόντα εξήχθη ο κλήρος με τον αριθμό 104, που ανήκει στον κ. Δημήτριο Βάκκα.

Τα στοιχεία του νικητή καθώς και του επιλαχόντα αναρτώνται σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού , στην στήλη «Ατζέντα» της ηλεκτρονικής σελίδας (www.ecopress.gr), αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και θα παραμείνουν αναρτημένα τουλάχιστον έως τις 15/06/2020.

Υπενθυμίζεται επίσης σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού ότι ο νικητής οφείλει να επικοινωνήσει με το ecopress στη διεύθυνση contact@ecopress.gr εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισής του ή λανθασμένων στοιχείων επικοινωνίας, θα προσκληθεί να παραλάβει το δώρο της κλήρωσης ο επιλαχών, με τους ίδιους όρους και προθεσμίες.

Το δώρο είναι ένα ηλιόθερμο  τύπου: ECO 150-1-S230, Αξίας  1252 €, με τεχνικά χαρακτηριστικά: Εμβαδόν συλλέκτη: 2,28m2   Διαστάσεις συλλέκτη σε mm : 1960X1165X81 Ονομαστική χωρητικότητα δεξαμενής:  150 λίτρα Διαστάσεις δεξαμενής: 1195mmX0,530, το οποίο θα είναι παραδοτέο αμέσως μετά την ανακήρυξη του νικητή  της κλήρωσης στο εργοστάσιο της ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ  στις Αχαρνές Αττικής (και δεν συμπεριλαμβάνει παράδοση και τοποθέτηση).

Το δώρο το παρέχει η εταιρία ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ (Λεύκτρων & Λ. Αγώνων 13671 Αχαρνές Αττικής τηλ: 210-2389500   Φαξ:210-2389502 www.eurostar-solar.com) μέσω της κλήρωσης που διοργανώνει  η ενημερωτική ιστοσελίδα ecopress  της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας με την επωνυμία «Ανεξάρτητοι Παραγωγοί Ενημέρωσης και Επικοινωνίας».

Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει και ευρίσκεται, αποκλειομένης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κλπ., έναντι της Εταιρίας. Επίσης, η Διοργανώτρια εταιρία δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η κλήρωση από τη συμβολαιογράφο Κρωπίας, κα Σωτηρία Κατσούδα έγινε παρουσία εκπροσώπων του ecopress  και της  εταιρίας ΣΟΛΕ ΑΒΕΕ, ενώ βιντεοσκοπήθηκε από την εταιρία Earth View. To ecopress θα δημοσιεύσει προσεχώς και αναλυτικό ενημερωτικό ρεπορτάζ για τον διαγωνισμό και την κλήρωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας