ecopress
Η Re.De-Plan AE Consultants,  με επικεφαλής τον διπλωματούχο μηχανικό Μανώλη Μπαλτά πήρε το βραβείο περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης στο ΕΒΕΑ. Η  εκδήλωση απονομής Βραβείων... ΕΒΕΑ: Στη Re.De-Plan AE Consultants το βραβείο περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης

Η Re.De-Plan AE Consultants,  με επικεφαλής τον διπλωματούχο μηχανικό Μανώλη Μπαλτά πήρε το βραβείο περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης στο ΕΒΕΑ. Η  εκδήλωση απονομής Βραβείων «ΕΒΕΑ 2017» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα, πραγματοποιήθηκε  παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών.

Τα φετινά βραβεία απονεμήθηκαν:

■ Εξαγωγικής Δραστηριότητας και Διεθνούς Παρουσίας: Kleemann

■ Ερευνάς – Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης: ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου Γιαννακάπουλου

■ Επώνυμου Προϊόντος: Τρικαλινός Αυγοτάραχο

■ Περιβάλλοντος Πράσινης Ανάπτυξης: Re.De – Plan ΑΕ Consultants

■ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: ΟΠΑΠ

■ Αύξησης της Απασχόλησης: Β & F ABF.F. Ενδυμάτων

■ Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας: Skroutz ΑΕ

■ Νέου Επιχειρηματία: Κ. & Γ. Δάβαρης evermore cruises

■ Αναπτυσσόμενης Μ ΜΕ: Carpo

■ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας: Nanoviis

■ Αυτοδημιούργητου Επιχειρηματία: Στέλιος Κανάκης

■ Επιχείρησης και Παράδοσης: Μύλοι Λούλη.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές ώστε να έρθουν στη χώρα επενδύσεις, θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.

«Μετά από 9 χρόνια κρίσης, πρέπει να υπάρξουν πόροι για την αποκατάσταση του κοινωνικού ιστού, να αντιμετωπιστεί η ακραία φτώχεια, να στηριχθούν οι άνεργοι και οι οικονομικά αδύναμοι. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει με τα περισσεύματα ενός πρωτογενούς πλεονάσματος, που προκύπτει από την υπερφορολόγηση. Ούτε με επιδοτούμενες θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Ο μόνος τρόπος για να φθάσουν περισσότεροι πόροι στην κοινωνία, είναι να παραχθούν μέσα από νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και εισοδήματα, αυξάνοντας παράλληλα τη φορολογική ύλη και τα έσοδα του ασφαλιστικού συστήματος». Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος κατά την εκδήλωση απονομής των «Βραβείων ΕΒΕΑ 2017»

Βραβείο Περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης

Η Re.De-Plan AE Consultants σύμφωνα με κείμενο παρουσίασης της σημειώνεται ότι «ιδρύθηκε το 2004 και αποτελεί μία άρτια οργανωμένη και επιτυχημένη επιχειρηματική μονάδα, σταθερά κερδοφόρα που ειδικεύεται στην Παροχή Υπηρεσιών Project Management και Τεχνικού Συμβούλου στη Δημόσια και Ιδιωτική Οικονομία. Σταθερή μήτρα των υπηρεσιών της εταιρείας είναι η επιστημονική αλλά και η πρακτική προσέγγιση του Μηχανικού, όπως διαμορφώθηκε μέσα από τη συμμετοχή των στελεχών της σε 2000 μικρά και μεγάλα έργα, στην ανάπτυξη των οποίων συνέβαλαν υπό διάφορες ιδιότητες, ευθύνες αρμοδιότητες και σχέσεις. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για τον σχεδιασμό και την χρηματοοικονομική υποστήριξη μεγάλων επενδύσεων, τη διοίκηση, τη μελέτη και την οργάνωση της υλοποίησης τεχνικών έργων και υποδομών, την αξιοποίηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, την εγκατάσταση και αδειοδότηση επιχειρήσεων στη Βιομηχανία και τα Logistics. Η εμπειρία και εξειδίκευση της στα έργα ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων και γενικότερα στα έργα οργάνωσης και πολεοδόμησης υποδοχέων για τη Βιομηχανία, την Εφοδιαστική αλλά και τον Τουρισμό, με όρους σύγχρονης και ανταγωνιστικής επιχειρηματικής ανάπτυξης, την καθιστούν μοναδική σε επίπεδο επικράτειας. Έργα Αστικών Βιοκλιματικών αναπλάσεων και Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων και Υποδομών υποστηρίζονται δυναμικά και επιτυχημένα από την εταιρεία σε όλο το φάσμα των αναγκών τους. Κοινός τόπος των επιλογών μας η Ενεργειακή οικονομία και η Περιβαλλοντική προστασία. Εναλλακτική Διαχείριση και Κυκλική Οικονομία, η νέα επιχειρηματική μας προσέγγιση και δυναμική. Επιτυχία μας, η συμβολή μας στην ραγδαία ανάπτυξη του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Re-Battery AE, του πρώτου στη χώρα Συστήματος στο ρεύμα των συσσωρευτών, ελάχιστα χρόνια μετά την ίδρυσή του. Δύναμη μας είναι η επιθυμία μας και η βεβαιότητα μας ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι σε κάθε πελάτη, χάριν του οποίου υπάρχουμε και ο οποίος μας εμπιστεύεται το όραμα του».

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας