Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε, μετά την απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, που...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε, μετά την απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 14.10.2019.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΕ Α.Ε., διαμορφώθηκε ως εξής:

  •    Κουμπέτσος Γεώργιος: Πρόεδρος (μη εκτελεστικό μέλος)
  •    Καμαρινάκης Απόστολος: Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος)
  •    Καλλιανού Άννα-Μαρία: Μέλος (εκπρόσωπος ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε, μη εκτελεστικό μέλος)
  •    Γεωργιάδης Ιωάννης: Μέλος (μη εκτελεστικό μέλος)
  •    Φιριππής Νικόλαος: Μέλος (εκπρόσωπος Ε.Β.Ε.Π., μη εκτελεστικό μέλος)
  •    Χρήστου Κωνσταντίνος: Μέλος (εκπρόσωπος εργαζομένων, μη εκτελεστικό μέλος)
  •    Κατσογιάννης Χρήστος: Μέλος (εκπρόσωπος Ο.Φ.Ε., μη εκτελεστικό μέλος)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Απόστολος Καμαρινάκης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. «Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην δύσκολη αποστολή της διοίκησης του ΟΛΕ σε συνεργασία πάντα με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κουμπέτσο καθώς και με όλα τα μέλη του ΔΣ. Σας διαβεβαιώνω ότι ήρθα στο πηδάλιο του ΟΛΕ με σκοπό να προσθέσω και όχι να αφαιρέσω. Αυτό ισχύει για όλους, είτε είναι εργαζόμενοι στον Οργανισμό είτε επιχειρηματίες που έχουν σχέση με το ίδιο το λιμάνι. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή σε όλους» τόνισε ο κ.Καμαρινάκης.

Πρόσθεσε ότι πρώτο μέλημα με την έναρξη της θητείας του είναι η συνάντησή του με τον δήμαρχο Ελευσίνας προκειμένου να συζητηθεί πως θα μπορούσε ο ΟΛΕ να συμμετάσχει στην προσπάθεια ανάδειξης της Ελευσίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να σταματήσει να είναι ο κόλπος της Ελευσίνας χώρος των ναυαγίων και της βιομηχανικής εγκατάλειψης. «Πρέπει όλοι να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Ελευσίνα είναι το επίνειο του Θριάσιου πεδίου, του μεγαλύτερου εμπορευματικού πάρκου της Ελλάδας».

 

 

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας