Η απόφαση  έγκρισης της κρατικής επιδότησης της πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Εφεξής λοιπόν, όλοι οι πολίτες θα μπορούν... Στην εφημερίδα της ΕΕ η επιδότηση της Α΄ κατοικίας – Οι αιτήσεις

Η απόφαση  έγκρισης της κρατικής επιδότησης της πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.

Εφεξής λοιπόν, όλοι οι πολίτες θα μπορούν να λαμβάνουν συμβουλές και υποστήριξη για την προστασία της πρώτης κατοικίας τους, όπως επίσης και σχετικές πληροφορίες για τις δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους, στα 39 κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών που λειτουργούν πανελλαδικά, (τηλέφωνο για ραντεβού 213.212.57.30). Σύμφωνα με την απόφαση προβλέπεται η διάθεση περίπου 132 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την επιδότηση των δανειακών δόσεων των ευάλωτων δανειοληπτών.

Τέλος σημειώνεται, ότι οι αιτήσεις  για την προστασία της πρώτης κατοικίας συμπληρώνονται και αποστέλλονται στις εξής διεύθυνση :

Προστασια Κυριας Κατοικιας – Συνδεσμος για την ηλεκτρονικη αιτηση

 

Η απόφαση  έγκρισης της κρατικής επιδότησης της πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Εφεξής λοιπόν, όλοι οι πολίτες θα μπορούν να λαμβάνουν συμβουλές και υποστήριξη για την προστασία της πρώτης κατοικίας τους, όπως επίσης και σχετικές πληροφορίες για τις δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους, στα 39 κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών που λειτουργούν πανελλαδικά, (τηλέφωνο για ραντεβού 213.212.57.30). Σύμφωνα με την απόφαση προβλέπεται η διάθεση περίπου 132 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την επιδότηση των δανειακών δόσεων των ευάλωτων δανειοληπτών.

Τέλος σημειώνεται, ότι οι αιτήσεις  για την προστασία της πρώτης κατοικίας συμπληρώνονται και αποστέλλονται στις εξής διεύθυνση :

http://www.keyd.gov.gr/a-katoikia/

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλείστε την συμμετοχή σας